Algemene functies

Log in om meer foto's te zien

Scandinavië 2023

Geerke van der Hurk
Wat een bekende plaatsen en campings. Vorig jaar dezelfde route een stuk gereden. Leuk zoveel rendieren. Jullie hebben in Zweden gelukkig mooi weer gehad, beter dan in Noorwegen. Nu nog even fijne dagen bij Marijke en Herbert en de kinderen en een goede reis terug naar huis.
Mirjam Remijnse
Slim met dat trapje. Je zou je enkelbanden maar scheuren....dat wil je toch niet!! Handig zo'n klusser dus!

Harrie & Ina
Wat een geweldige reis met vele leuke en boeiende highligts. Leuke foto's ook gemaakt . Zo krijgen wij ook een impressie van het noorden . Heel veel plezier nog samen.
Gr Harry en Ina .
PS . De auto is binnen . Dus ff. wat huiswerk maken nu .

Alex van der Hurk
Jullie maken er weer een prachtige tocht van. En dan die berg op door de sneeuw. Dapper hoor. Een lekkere beloning is dan zeker verdiend.
Mirjam Remijnse
Mooie foto's hoor. Waren jullie nog naar de expositie in de fabriek van Rjukan? Dat vonden wij toen erg interessant. De bergbeklimming was erg dapper, wij zijn halverwege de klim weerom gegaan. Te steil en zo kaal. Knap van jullie dat je op de top kwam!!
John
Ha Mirjam, dank voor je reactie. Wij zijn niet naar de expositie geweest. Er is ooit een gedramatiseerde TV-serie gemaakt van wat er daar in de oorlog is gebeurd. Die hadden we mee op DVD en hebben wij op de camping gekeken.
Josje van Houten
Mooie foto’s, die grottekeningen wat mooi en duidelijk.
Belina Jansen
Prachtige foto's weer. En leuk om julie blog te lezen. Mooie vakantie toegewenst.
Ed
Mooie foto’s, vooral de tweede van de brug van Uddevalla trekt m’n aandacht….en wat een prachtige rotstekeningen bij Tanum… nog nooit zulk kwalitatief goede tekeningen gezien van 3000 jaar oud… prachtig
Mirjam Remijnse
Al een moordmysterie op kunnen lossen in Fjällbacka

U kunt geen reactie plaatsen!